ZAŠTITA PODATAKA

Odgovorna za obradu Vaših osobnih podataka na našoj veb stranici je TSC Food Products GmbH (d.o.o.), Bahnhofplatz 1, 4600 Wels. Podatke TSC Food Products GmbH (d.o.o.) pronaćete u impresumu.

Zaštita Vaših osobnih podataka je za nas vrlo ozbiljna. Obrađujemo Vaše osobne podatke prema zakonskim propisima o zaštiti podataka kao i prema ovoj izjavi o zaštiti podataka. Korištenje ove veb stranice je u biti moguće i bez navođenja osobnih podataka. Ukoliko se na našim stranicama prikupljaju osobni podaci (na primjer ime, adresa ili e-mail adrese), to se odvija koliko je moguće, uvijek na dobrovoljnoj osnovi. Nadalje se osobni podaci prikupljaju, ukoliko nam iste date, na primjer stupanjem u kontakt putem e-maila, kontakta na sajmovima, započinjenjem poslovne saradnje, itd. Vaši podaci, koji su nam dostavljeni uz suglasnost, bit će memorirani samo za odgovarajuću svrhu (obrada upita, obavljanje poslova, itd.).

OBRAĐIVAČ NALOGA, PRIMATELJ
Obrađujemo Vaše osobne podatke uz pomoć obrađivača naloga, koji nam pomažu u pružanju usluga (npr. veb host, newsletter putem e-maila, usluga dostave). Ti obrađivači se obavezuju na strogu zaštitu Vaših osobnih podataka i ne smiju obrađivati Vaše osobne podatke u bilo koju drugu svrhu osim pružanja naših usluga. Prosljeđivanje Vaših osobnih podataka odvija se samo prema tipičim davateljima gospodarskih usluga kao npr. bankama (u slučaju transakcija za Vas), poreznim savjetnicima (ako se pojavljujete u našem računovodstvu), davateljima usluga dostave (u slučaju pošiljke za Vas), itd.

KOLAČIĆI
Ova veb stranica koristi kolačiće. Kolačići čine veb stranice korisnijim i učinkovitijim za korisnika. Kolačić je mala tekstualna datoteka, koja služi sa memoriranje informacija. Kada posjetite veb stranicu, ona može postaviti kolačić na računalu posjetitelja veb stranice. Ukoliko korisnik kasnije opet posjeti veb stranicu, veb stranica može očitati podatke prethodno memoriranog kolačića i tako utvrditi npr. da li je korisnik posjećivao veb stranicu ranije i za koje oblasti veb stranice se posebno zainteresirao. Više informacija o kolačićima pronaćićete na VIKIPEDIJI.

PROMJENITI PODEŠAVANJA KOLAČIĆA 
Kako veb preglednik ophađaja kolačićima, koji su kolačići prihvaćeni ili odbijeni, korisnik može odrediti u podešavanjima veb preglednika. Gdje se ta podešavanja točno nalaze zavisi od veb preglednika. Detaljne informacije o tome se mogu pronaći preko pomoćne funkcije veb preglednika. Ako je korištenje kolačića ograničeno, pod određenim okolnostima neće biti moguće koristiti sve funkcije ove veb stranice u potpunosti.

KOLAČIĆI NA NAŠOJ VEB STRANICI
Naša veb stranica obrađuje slijedeće kolačiće: Google Analytics služi za memoriranje anonimiziranih korisničkih podataka od strane Google. Funkcija za promidžbu DoubleClick Ad Exchange služi za upravljanje promidžbom u Google mreži za promidžbu.

SERVER LOG FILE
Ova veb stranica obrađuje slijedeće osobne podatke u svrhu nadzora techničke funkcije i povećanja pogonske sigurnost veb servera temeljem prevladavajućeg opravdanog interesa odgovornog (techničke sigurnosne mjere) u jednom Server Log File: – sadržaj koji je otvaran – vrijeme zahtjeva za server – tip preglednika / verzija preglednika – korišten operacijski sustav – Referrer URL – IP adresa. Ti osobni podaci se memoriraju privremeno u trajanju od maksimalno 24 sata. Potom se IP adrese anonimiziraju.

GOOGLE ANALYTICS
Ova veb stranica koristi Google Analytics, jednu uslugu za veb analizu od strane Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA („Google“) na pravnoj osnovi prevladavajućeg opravdanog interesa (analiza korištenja veb stranica). Za to smo sklopili ugovor za obradu podataka naloga sa Google. Prilikom otvaranja naše veb stranice, softver se povezuje sa Google serverima i prenosi podatke na Google servere, koji se dijelom nalaze u SAD. Pritom, Google Analytics koristi kolačiće za memoriranje informacija o korisniku veb stranice i za analizu korištenja veb stranice od strane korisnika veb stranice. Ova veb stranica koristi funkciju „IP-anonimizacija“. Time se Vaša IP adresa prethodno skraćuje od strane Google i pritom anonimizira unutar država članica Europske unije ili u drugim ugovornim državama sporazuma preko Europskog gospodarskog područja. Samo u iznimnim slučajevima se puna IP adresa prenosi jednom Google serveru u SAD i se skraćuje. Prema navodima od strane Google, Google će koristiti prikupljene podatke, za vrednovanje korištenja veb stranice, za sastavljanje izvještaja o aktivnostima veb stranica i za pružanje daljnih usluga, koje su vezane sa korištenje veb stranice i interneta. Također će Google te informacije u datim slučajevima prenositi trećima, ukoliko je to propisano zakonom ili koliko treći obrađuju te podatke u ime Google. Detaljne informacije o ophođenju sa korisničkim podacima kod Google Analytics pronaći ćete u izjavi o zaštiti podataka od strane Google odnosno od Google Analytics.

GOOGLE ANALYTICS DEAKTIVIRATI
Registraciju Vaših korisničkih podataka na našoj veb stranici možete generalno spriječiti, podešavanjem „Do Not Track“ u Vašem veb pregledniku. Naša veb stranica uvažava signal „Do Not Track“, koji Vaš veb preglednik šalje svim veb stranicama. Registraciju Vaših korisničkih podataka preko Google Analytics možete generalno spriječiti na svim veb stranicama, skidanjem i instaliranjem plugina za preglednike, koji je dostupan preko slijedećeg linka https://tools.google.com/dlpage/ gaoptout?hl=en. Registraciju Vaših korisničkih podataka preko Google Analytics stranici možete spriječiti samo za ovu veb stranicu, otvaranjem ovog linka. Podešavanje će biti postavljeno u Vašoj lokalnoj memoriji preglednika, koje će spriječiti registraciju Vaših podataka za buduće posjete ove veb stranice:

VAŠA PRAVA
Imate pravo na informaciju, ispravku, brisanje i ograničenje obrade osobnih podataka. Ukoliko postoji pravna osnova za obradu Vaših osobnih podataka u Vašem odobrenju ili u jednom sa Vama sklopljenom ugovoru, imate pritom pravo na prijenos podataka. Imate pravo na opoziv jednog eventualno datog odobrenja za obradu Vaših osobnih podataka. Opoziv ne utječe na pravilnost obrade osobnih podataka do opoziva. Imate pravo na prigovor protiv obrade Vaših osobnih podataka u svrhu izravne promidžbe. U slučaju prigovora Vaših podaci se više neće obrađivati u svrhu izravne promidžbe. Molimo da se sa Vašim željama u vezi sa informacijom, ispravkama, brisanjem, ograničenjem obrade, opozivu obratite pismeno na TSC Food Products GmbH (d.o.o.), Bahnhofplatz 1, 4600 Wels ili putem e-maila na info@tsc.at. Nadalje imate pravo na žalbu kod nadzorne državne ustanove (Austrijska državna ustanova za zaštitu podataka/ Österreichische Datenschutzbehörde, Wickenburggasse 8, 1080 Beč/Wien, e-mail: dsb@dsb.gv.at).

DIZAJN & PROGRAMIRANJE
Agencija za promidžbu i onlajn agencija REICHLUNDPARTNER